Fokus

Tilbyr

Konsulenter

Våre konsulenter brukes ofte av kunder som ønsker erfarne utviklere som mentorer for team med mindre erfarene utviklere.

Kurs og mentoring

Vi kan tilby kurs innen emner som Scala, funksjonell programmering og REST, for å hjelpe din arbeidsplass igang med ny og moderne teknologi.

Arkitektur

Dersom dere trenger hjelp til å etablere en fornuftig arkitektur i deres prosjekt, har vi mange erfarne konsulenter som har jobbet med arkitektur i både små og store prosjekter. Ved en arkitektur-review ser vi på arkitekturen i et prosjekt og kommer med anbefalinger til forbedringer dersom dette skulle være nødvendig.

Fagområder

Hos Arktekk finner du konsulenter som er eksperter på Javaplattformen. Vi kan bistå både med utvikling og arkitektur. Felles for alle i Arktekk er at vi har forlatt store selskaper fordi vi ønsket å fokusere mer på fag. Fag har alltid første prioritet hos oss og vi er opptatt av å levere høy kvalitet. Vi er en gjeng som er anerkjente innenfor vårt fagområde og som er ettertraktede foredragsholdere på konferanser i Norge og utlandet.

Java

Java er det programmeringsspråket, og den plattformen, vi har jobbet lengst med. Alle konsulentene i Arktekk har mellom 6 og 15 års erfaring med Java. Vi kjenner både fordelene og ulempene til Java godt, og bidrar gjerne med vår erfaring.

Scala

Alle konsulentene hos oss trives godt med Scala og kan tilby flere forskjellige tjenester knyttet til Scala. Enten dere trenger hjelp til å komme igang eller dere allerede bruker Scala og har behov for utviklere som kan være produktive fra dag en.

REST

Arktekk har jobbet lenge med REST og tilbyr både kurs og rådgiving innen utvikling av REST APIer. Vi har erfaring fra flere kunder der vi har brukt REST for å bygge APIer som eksponerer interne data. I tillegg til å kunne brukes for integrasjon mellom systemer, kan REST gi gode APIer - som er en forutsetning for å lage mobile applikasjoner og moderne nettsider.

Arktekk er arrangør av flatMap(Oslo). En konferanse for funksjonell programmering, med fokus på Scala. Allerede i sitt andre år tiltrakk den seg fulle hus, med internasjonale gjester og foredragsholdere. Vi arrangerer flatMap(Oslo), fordi vi mener funksjonell programmering er viktig for dagens utviklere og vi ønsker å skape en arena for funksjonell programmering i det norske utviklermiljøet.